Aizat AF5 Profile or Biodata

  • ← Show Your Love

Profile atau biodata Aizat AF5
nama komersial: Aizat AF5
nama sebenar: Muhammad Aizat Bin Amdan
nama timangan: Aizat
adik beradik: anak ke-5 daripada 6 orang adik beradik
nama bapa: Amdan Mat Din
nama ibu: Fina Zaman

tarikh lahir: 21 Januari 1989
tempat lahir: Kuala Lumpur

status: Bujang

tinggi Aizat : 176cm
berat Aizat : 98kg in AF5 sekarang punya berat, tak sure berapa.

pendidikan: -
kerjaya: Penyanyi

Aizat AF5 offical website: www.kasigegar.com
Aizat AF5 facebook: www.facebook.com/pages/Aizat-Amdan/52296698350
Press Contact: 03-42707020

biography: Aizat memulakan karier seninya semasa Aizat menyertai program realiti Akademi Fantasia musim yang ke-5.

Sila tinggalkan comment jika anda mengetahui perkembangan terbaru Aizat AF5

  • ← show your love

Anda kini berada dikawasan Komen

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan penambahan data, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

18 Responses to “Aizat AF5 Profile or Biodata”
  1. aq nur says:

    salam,abg nk tahu tk ada org tu la ckp muka abg mcm ank dia.apapon goodluck

  2. min says:

    assalamualaikum… nak tnye, aizat.. pernah duduk mana2 asrama x… wktu kcik2 dlu?
    harap bls, tmeksih…..

  3. Datin ruby says:

    nak tanya aizat berapa harga untuk buat show plzz call datin ruby back 0169608500

  4. Diana Darus says:

    assalamualaikum…ermm…xtawlaa nk comment pew..coz bg sy aizat tiada tndingannyerr…appown good job!!!

  5. eykin says:

    ble nak kluarka lgu baru erk….<3

  6. Jefzhastxyz says:

    hai aizat.,sye Jefzhastxyz,tapi bukan artis,cume nak jadi member aizat..,sye x kisah,yg sye benar iklas je,sye ade ratusan lagu ciptaan sye sendiri,ingin aizat nyanyikan,sye brasal dari sarawak,skgg sye di shah alam selangor,jike aizat tidak keberatan, hubungi sye di hp/ 01113502858, skrg ni sye masih fokus buat lagu..je keje nye.hehehe… jumpe lagi..

  7. reine says:

    aq bangga ngan aizat bab walaupun tkuar dlam af tapi dy still lebih popular drpd finalis2x af5 kannnn…malah jauh lebih baik dri diorang..huhuhu..aizat bila nak khawin err liyana jasmay dah tunang dhaa…

  8. sabrry says:

    Sya adalah peminat no 1 aizat, sya sgt kagum dgn pencapaian aizat dlm industri muzik mslaysia…setiap karya yg aizat bt sya suka dan dekat d hati peminat…sya doakan aizat akan terus terbang tinggi menggapai bintang d langit..

  9. tuan norhaida says:

    LAGU YANG SAYA PALING MINAT IALAH LAGU SUNGAI LUI…

  10. tuan norhaida says:

    saya harap awak(aizat)dapat jadi seorang penyanyi yang terkenal pada masa akan datang…
    semoga awak bahagia di sisi orang tersayang…
    AMIN

  11. Ain Nur Fatin says:

    semoga Abg Aizat dapat ilham untuk tulis lagu2 best..n selamat maju jaya..hope lagu SUNGAI LUI akan mng AJL tahun ni..ALL THE BEST

  12. pika comeyh says:

    sye suke abg aizat canad2 .. <3 u abg aizat ..

  13. AIN NUR FATIN says:

    Assalamualaikum,Saya berbangga dgn Abg Aizat kerana tlah berjaya dlm bidang yang Abg pilih and Ain bangga sgt dgn Abg kerana Abg pandai mencipta lagu and lirik….and last is,Ain harap Abg Aizat akan terus maju dalam bidang seni yang Abg pilih ini…assalamualaikum

  14. Aizat af5 profile or biodata.. Huh, really? :)

  15. mirza athirah says:

    aizat bleh berkenalan dgn aizat x!!!

  16. nana says:

    aizat mmg ada bakat..i luv all ur song..

  17. azmah says:

    Semekom Aizat…awak tgh watz ape tuu…Aeee tak sangka pula hari jadi kite same yee