AC Mizal Profile or Biodata

  • ← Show Your Love

Profile atau biodata AC Mizal
nama komersial: AC Mizal
nama sebenar: Mizal Bin Zaini
nama timangan: AC

tarikh lahir: 21 Disember 1971
tempat lahir: Muar, Johor

status: Berkahwin
Isteri: Emylia Rosnaida

tinggi AC Mizal: 6 kaki
berat AC Mizal: 85kg

pendidikan: -
kerjaya: Pengacara, pelakon, penyanyi, penyampai radio

AC Mizal offical website: -
AC Mizal facebook: www.facebook.com/ACMizalFanPage

Note: AC Mizal bermula membabitkan diri dalam dunia seni pada tahun 1991 dengan mengganggotai kumpulan rap 4U2C. Setelah kumpulan itu berpecah, AC lebih menumpukan kariernya terhadap bidang pengacaraan sebelum terbabit dalam bidang lakonan. Dan kini AC Mizal bergerak aktif dalam bidang perniagaan.

Sila tinggalkan comment jika anda mengetahui perkembangan terbaru AC Mizal

  • ← show your love

Anda kini berada dikawasan Komen

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan penambahan data, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

40 Responses to “AC Mizal Profile or Biodata”
  1. cheap Steelers jerseys from china top rate & fashion origional design for our kind customers with no tax.

  2. saki sakinah says:

    sye da lme minat ngan dato nie…just time je sampai sye x sempat nak ushar biodata eh…bru ari nie sempat…hahaha..klau nk wat movie wat at tempat sye n9…hahaha => rembau most wanted yo!

    ?budak kundur..tolong restoren mak..desa cafe y..sape tau bagus…hahahaha?

  3. yana says:

    aslmualaikum abg ac..ape khbr abg ac & keluarga…saya brasal dr n9..tringin nk jumpe abg ac & keluarga !!!!!!!!!

  4. Mira says:

    sekarang baru tau nama sebenar AC Mizal

  5. anonymous says:

    mcm tak kene jer nama mizal kenapa panggil ac.saje je nat tanye

  6. Aien Chocolate says:

    AC Mizal hensem la

  7. Muhammad Hamiduddin Bin Ismail says:

    Az mizal yak nak menyayi lagi

  8. natasya says:

    aq jumpe uncle ac mizal dan adlin kat hotel darby park … ;)

  9. affendy says:

    Abg ac hebat la

  10. hafiz says:

    ac mizal tak sampai 6 kaki ni kencing ni! hans isaac sampai!

  11. zaidah abd hamid says:

    sy dan anak2 suka tgk ac dlm sume rancangan.klu ada ac best.

  12. misteri names says:

    sye sker gak pabile tngok ac mizal jdi hos tv…

  13. misteri names says:

    saya nk tnyer knape ader ac kat dpan sdangkan nme mizal jer….

  14. siti juriainun says:

    suara AC MIZAL terlalu sedap apabila nyanyi lagu APO KONO EH JANG :)

    • anonymous says:

      saye suke lagu apo kono eh jang.saya suke part ac rap.saya pon nak jadi rapper mcm ac jugak

  15. damia says:

    Taniah ac mizal kerana bergelar menjadi dato

  16. shahmi aiman says:

    saya suka ac mizal sebab dia pandai mehiburkan peminat2 lawak dalm maharaja lawak ngan ml mega…

  17. Irsyad says:

    Ac Mizal rambut dia tak cantik

  18. nurul fadillah says:

    awak menyanyi dalam show cuci the musical sedap dan awak pakai bju warna kuning tu nampak hensem

  19. nurul fadillah says:

    saya suka awak belakon,bila nak keluar tv lagi saya dahtak sabar nak tengok awak belakon lagi

  20. nurul fadillah says:

    ac,awak ni babyface kan walaupun umur awak 41 tahun

  21. thankyou and i love you

  22. yeyeye tahu ari jadi Ac Mizal yeyeye.thank you &arigato.

  23. ahmad fahmi says:

    askum abg ac apa watak perlakon abg ac yg jadi bomoh

  24. intan says:

    awk ensome ar.blkon pown syok jgk.jd pngacara syokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  25. Salam Hormat, Saya nak bagi Ruang dan Peluang pada semua pendengar RWS RADIO WEB SELANGOR di http://www.tvselangor.com
    Sila call DjMansor 019-6622585 jam 7am – 9am dan Jam 4pm hingga 6pm (Tiap hari)
    Mungkin juga kita boleh kongsi ilmu, pengalaman, Aktiviti dan PROMOSI. Silakan…

    Terima kasih,

    djmansor
    RWS.. memang lain!