Aaron Aziz Profile or Biodata

  • ← Show Your Love

Profile atau biodata Aaron Aziz
nama komersial: Aaron Aziz
nama sebenar: Aaron Mustapha Aziz
nama timangan: Aaron

tarikh lahir: 23 Februari 1976
tempat lahir: Pasir Ris, Singapura

status: Berkahwin
Isteri: Diyana

tinggi Aaron Aziz: -
berat Aaron Aziz: -

pendidikan: Diploma Komunikasi Massa
kerjaya: Pelakon Filem, drama dan iklan

Aaron Aziz offical website: www.aaronaziz.com
Aaron Aziz facebook: www.facebook.com/pages/Aaron-Aziz/63699651473
E-mail: aaron@aaronaziz.com

note: Aaron Aziz adalah pelakon Singapura yang berjaya mencuba nasib di Malaysia..

Sila tinggalkan comment jika anda mengetahui perkembangan terbaru Aaron Aziz

  • ← show your love

Anda kini berada dikawasan Komen

PERHATIAN!: Anda digalakkan untuk memberi komen, pendapat dan penambahan data, tetapi anda tidak dibenarkan sama sekali mencarut atau menyebut perkataan lucah dibahagian komen.. Pihak MyGosip tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diberikan. Segala komen yang diberikan adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri. budi bahasa budaya kita, komen lah secara berhemah

305 Responses to “Aaron Aziz Profile or Biodata”
  1. nur shafiah says:

    tinggi abang aaron aziz berape???

  2. aisya amiera says:

    abang,abang hensemlah

  3. Mohd Kamarul says:

    assalamualaikum.
    baru terjumpa aaron aziz di shell setia alam hari ini 20/2/14 @ 730pm lebih kurang

  4. fatin aina says:

    aaron aziz awesome n smart…

  5. Zaidah Fahimah says:

    Saya peminat Aaron Aziz

  6. amira amyliana says:

    sye n kwan saye seri alha..kami minat sngat ngan abg aaron..abg aaron jadi idop untk kmi..setiap kali kami nk jawab ujian skolah kami akan ingt kan untuk lulus supya dpat jumpe abg aaron..kami love lagu abg aaron..kami peminat setia..semoga taun 2014 abg aaron jady bintang paling popular mcm taun 2012..yew..kami akan sentiasa doakan n undi abg aaron..kk lah smpai sni jew ucapan kan kami

  7. amira amyliana says:

    assalamualaikum..aaron aziz
    aaron memang hot n tip top a..saye slh seorg peminat setia aaron..bile aaron nk dtg tanjong karng..dtg a sini..ramai peminat yg tergila2kan aaron..setiap taun sorg berhajat nk jumpe aaron..

  8. hasbullah says:

    mke cmel bdan taf rmai peminat hensem bergaya

  9. hasbullah says:

    mke banyak hensem

  10. masitah says:

    Abg aaron aziz ni memang ensem….teringiin nak jumpa!!!!

  11. yus jambu cukpek says:

    abawmm aaron busuk masm tiak acen angat auwmm cukpek angat lololol muahhhh :*** pak yus sayang abawmm aaron! -yus jambu-

  12. bantal busuk arpekszz says:

    abg , sy nak sangat jmpe abg , to pon klau bleh lha….sbb sy menat sangat gan abg aaron , klau ade mse dtg lha JB tau. ..salam (Si CEMCUKCUK)
    (ARPEKSZZ CEMCUKCUK)…..(AARON AZIZ)
    Reply

  13. elma si putri manja says:

    kk tampan sangat dan juga pandai skali brantem aku sangat senang dg flm2 kk

  14. fatin athirah says:

    Abg Aaron!!! U are my idol.. keep calm n be the best among the best.. <3.. good luck in what ever u done.. always support you..

  15. syafikah says:

    kakak saya minat sangat dengan abg aaron ni..dahla hensem,macho plk tu…

  16. daniel says:

    saya memang minat sangat abang aaron aziz :)

  17. nur nadirah says:

    hansem lh..abg aaron aziz

  18. aisha aqilah says:

    saya minat sangat aaron aziz tampan dan bergaya

  19. christoper says:

    wah saya minat sangat aaron Aziz…so minat…;)

  20. stiervino bin jimmol says:

    Assalamualaikum abang aaron….hehe…saya minatkan abang sangat-sangat tau….saya minat bab abang mempunyai sikap yang boleh di contohi seperti peramah tapi pendiam dan fokus dalam sesuatu benda….hehe..saya ni islam jugak bamg cuma nama jer yang pelik…….hehe….abang ialah idola saya untuk selama-lamanya

  21. Ajib says:

    saya minat Aaron Aziz sebab , saya suka tengok gaya dia , apa bila dia belakon saya rasa dia paling terbest dekat malaysia ni .. !!!

  22. saya doakan aaron aziz sihat sejahtera…. Aminnn…..

  23. naga larkin... says:

    abg , sy nak sangat jmpe abg , to pon klau bleh lha….sbb sy menat sangat gan abg aaron , klau ade mse dtg lha JB tau. ..salam (NAGA LARKIN)
    (NAHAR AZNI)…..(AARON AZIZ)

  24. ashley tafanie says:

    biasa..

  25. ainanabilla says:

    awesome. i love your flim

  26. nur fatin hamizah says:

    salam,hai aaron.sebenarnye saya minat kn abng aaron aziz ni :)

  27. amir says:

    macam puki…

    • stiervino bin jimmol says:

      Assalamualaikum abang aaron….hehe…saya minatkan abang sangat-sangat tau….saya minat bab abang mempunyai sikap yang boleh di contohi seperti peramah tapi pendiam dan fokus dalam sesuatu benda….hehe..saya ni islam jugak bamg cuma nama jer yang pelik…….hehe….abang ialah idola saya untuk selama-lamanya

  28. fui fong says:

    u sangat kacak, u belakon sangat baik

  29. wani says:

    saya suka akim ahmad gaduh ngan nad zainal kat dalam citer kampung girl

  30. wani says:

    saya lagi minat akim ahmad

  31. saadah fatimah bt surani says:

    boleh tak saya minta nombor telefon
    makanan kegemaran drink=minuman dan alamat rumah kereta dan kerja di mane dan duduk kat mane

  32. nur yafiqah says:

    aaroon akk sye suke fro your face

  33. afiq says:

    wow aron hensem la kalau aku bolah jumpa dia

  34. farah azira says:

    dtg la malaysia…. abg aaron aziz henem sgt…

  35. fatin says:

    i like aaron becausez you are handsome gentelman

  36. haffi says:

    sye ske aaron aziz sbb dye gentleman

  37. Nazranny says:

    aku fans kamu Aaron aziz
    salam

  38. secret admire says:

    Salam, saya peminat setia abg aaron lah…love you aaron , n all the best dalam karya seni..hehe :)

  39. alif says:

    aaron sangat hebat

  40. Ayie says:

    Salam Abang Aaron…saya sangat minat dgn abg Aaron samapaikan semua Baju DriveM7 saya ada sbab abg aaron shj…saya harap nanti kita bleh face to face…dgn abg aaron…

  41. aq nur says:

    saya anggap awak papa saya. haha kalau boleh!!saya minat awak

  42. sabrinaramli says:

    Saya peminat awak saya harap satu hari nanti saya dapat jumpa awk kat johor kn

  43. momo says:

    hensem laa sangat…!!! :P

  44. ain atiqah says:

    aaron aziz dan alif aziz ni adik beradik ke?

  45. nur suraya says:

    hensemnye aaron aziz.tringin sgt nk jumpe die.

  46. adeyla says:

    aaron adalah peminat saya … nanti saya akan berlakon dengan bro aaron pada suatu hari nanti .. wait and see

  47. lisa says:

    WOW!!!!hensem tetap x hilang….teringin nk jumpa AA

  48. godwin says:

    Kalau ada peluang, boleh tak saya belakon dengan abang aaron aziz…….

  49. syazz says:

    nk tnye aaron islam ke??

  50. caca says:

    haha…x sangka lisa surihani berasal dr bugis.saye baru tau

  51. intan says:

    kenapa ensem sangat aaziz ??
    I love you !! <3

  52. noor says:

    abg aaron kacak lagikan bergaya terbaikkkkkkkkkkkkkkkk

  53. noor says:

    abg kacak terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  54. Justin Bieber's Wifey says:

    Nape tak lengkap nih. Dah lah aku nie nak cari for kwn aku which is Aaronator!!! Stress!!!!!!!!

  55. darsina says:

    saya mula tetarik nmpk aaron masa penyayi malaysia n singapura bgabung mmbuat persembahan..msa 2 kt singapura,sy da lupa rancangan apa da..msa 2 aaron bru nk bjinak2 kmbgkn bakat kt malaysia…nmpknya skg..x sia2,abg aaron ni..akhirnya berjaya mjadi pelakon kegilaan,masyarakat malaysia..saya mmg suka tgok aaron belakun,..kami sbgai peminat akn terus menyokong pembabitan abg aaron..cayong2 abg aaron…cuba watak yang lebih ganas plak!macamana gak 2 ya…

  56. AFIF says:

    TAKLAH HENSEM MANA PUN

  57. seri.alha says:

    aabg aaron aziz memng terbaikk arhh..hensem gileww..nk alamat leh x nk antar hadiah jugak….semoga berjaya tahun ini jadi pemenag anugerah bintang paling popular yew..saye sokong abg
    :)..thankss love uu

  58. seri.alha says:

    aaron aziz adew adik keww yg name nyeww airol irwan???
    thanks..

  59. nordiana says:

    Aaron aziz ,umur saya 14 tahun. saya suka awak,sebab awak hensem ,berani and anithings else. sampai disini sahaje saya menulis. ASSALAMUALAIKUMM…….

  60. nurmiza says:

    saye berminat aaron aziz dlm cerita adam & hawa…kerna aaron aziz hensem & dashing…love you………

  61. aina mardia syahrel says:

    akhirnya dapat juga DOB aaron <3

  62. nurul amira says:

    i like aaron aziz…handsome and dashing…

  63. Noor says:

    hensemmm giler !!

  64. eykin says:

    bila abg Aaron nak datang kelantan…kalu datnag datang dekat tanah merah aw

  65. NURIN AMANI says:

    Aeron aziz seorang jejaka yang kacak…i like him…

  66. Hafizuddin Kamal says:

    saya peminat abg Aeron Aziz nbo 1..sye suka abg Aeron Aziz berlakon dalam filem KL Gangster dan Bohsia..I like…

  67. Marc says:

    abng aaron seorang pelakon yang hebat..i’m number one fun abng aaron..

  68. eyradhira says:

    annyeong.. hensom lorhh aaron aziz nieh..lg hensom dlm cerita adam dan hawa .. teruskan usaha tuk bjaya pd thun ini .. insyaallah ..

  69. norazilah says:

    Saya memang minat gila dekat aaron aziz..lakonan dalam ombak rindu dan adam&hawa menyentuh hati saya.. Semua episod dalam drama adam&hawa tak penah pun satu saya tak tengok..semua saya tengok..semoga terus berjaya dalam bidang seni..
    Salam dari saya dan keluage untuk aaron dan keluage juga ..

  70. nor suriyati says:

    nak alamat aaron aziz boleh x??? saya teringin larh nak bagi dia hadiah..macam mana eak???

  71. niesya says:

    sy mmg suke r dgn abg aa nih…i love u aa..

  72. The Triinaqi says:

    Too commercialize.aaronatorsfc = promoter to AA

  73. mayaellysha says:

    hensem giler!!!

  74. Aiman says:

    hensem bib

  75. zaidah abd hamid says:

    sy mmg suka aaron.lbih2 lgi ank2 sy.kami nonton same2 klu aaron kuar tv

  76. mieza says:

    mmm kmi mmg pminat setia u AARON AZIZ. kmi mmg suke lihat u blakion dlm movie ombak rindu.. n tkini ADAM & HAWA. I LIKED..

  77. una says:

    sama la tarikh lahir…tarikh lahir saye 23.2.1999 :)

  78. Archillz says:

    Abg Aaron aziz memang yang terbaik…..Sya akan sentiasa sport abg Aaron dan kak Diyana….

  79. shan says:

    abg aa nie mmg terbaik r…i love u aa…

  80. Eyra says:

    Abg aaron mmg terbaik la…….
    TERBAEKKK!!!

  81. BCL says:

    xbaekk btul laa spew yg buat gosip kat abg aaron nie…kan??abg aaron nie dahlah handsome tpi ade lgi yang nk buat kontroversi kat abg aaron ni..xpatut2

  82. cinta lestary says:

    abg aaron nie mmg terbaekkla b’lakon…
    i likee u…

  83. aaron aziz says:

    i love aaron aziz …………. so much

  84. Najmi says:

    Abg aaron sihat tak????

  85. Najmi says:

    Abg aaron memang handsome sanga. :)

  86. wan nur maslina says:

    apa khabar abang aaron?

  87. siti maisarah says:

    abang aaron memang hebat berlakon harap2 abang aaron belakon sampai akhir hayat

  88. syakirah says:

    aaron ! <3

  89. farah danisha says:

    Saya pernah nampak abg Aaron di Jom Heboh.Saya ingin jadi peminat setia abg Aaron.Kalau boleh saya nk kenal abg Aaron lebih rapat.Saya tengok cerita abg Aaron m kl drift,ombak rindu dan lain-cmlain.Kalau abg Aaron izin kan Dannisha nk nombor telefon abg Aaron. ^-^

  90. lestary ali says:

    baek….mahan kkal ngn istri…amin

  91. nuradinah lordi says:

    Aaron semoga selalu sihat dan d rahmati Allah. Amin…

  92. mohd akmal bin geliba says:

    aroon aziz , terbaik ..

  93. ainul says:

    aaron ni mmg terbaik la..tahniah sbb cube nasib di sini..

  94. nurul says:

    salam saye hrp abg hidup ngan kak diyana sehingga mati

  95. kak long says:

    salam aaron, terus maju dan jgn toleh jik keblakang jika ianya membuatkan Aaron lemah dan rasa kalah.

  96. ryn geun suk says:

    Mrh bini abg aaron
    kalo2 dye bace yg maya karin 2..haha

  97. aaronmiera says:

    hai abg aaron . . .abg aaron nie mmang hensem . .nak tnya skit . .pa rhsia abg nie . . n bleh mnta name fb ke . .law bleh . . hehehe

  98. alya syazwani says:

    handsome

  99. nora elena says:

    Assalamualaikum,saya nie elena.Kalau abg aaron nk thu sye nie pling mnit AARON AZIZ, sye mnta sngt jngnlah tinggal dunia brlakon.Elena jga ingin jadi artis sperti abg aaron ….

  100. ita85 says:

    Assalammualaikum,

    saya nie memang minat giler ar dgr abg aaron aziz.. saya mengucapkan terima kasih la kat abg aaron aziz sebab sudi gak bergambar dengan sy kat lapangan terbang sultan abdul halim.. bertuahnya saya dapat naik satu flight dgn abg aaron.. wlpn masa tue abg aaron tgh kejar masa… huhuhu… terima kasih bebanyak yer..

    CREDIT TO MYGOSIP.ORG

  101. shinta leens says:

    A’mualaikum….aaron…. nothing much i can say abt u.u re the best!! Keep move on k. In adam n hawa i’m really admire yr charactor cool n mucho. Did not miss anyone of yr movie n drama tau! Even dah tgk pun tgk bekali2 ulangan dia tau..especially adam n hawa… wish u n family long live n happy always..moga dberkati allah s.w.t. yr crazzzyy fan leena…

  102. shashacaca says:

    owsomelh Aaron Aziz..terbaek!!!

  103. md sheqal nur fatony bn abdullah says:

    abg aaron ni..hensem,bergaya,dan juga berlakon dengan mantap.sya suka bila tengok abg aaron ni beraksi seni pertahanan diri.memang abg ni mantap la katakan..and nak tau gak abg aaron ni memang pandai menggunakan ilmu pertahanan diri k”kido”..?

  104. tya_aaron says:

    <3

  105. Eddy says:

    abg Aaron,bole tya skit tk… ade blaja karate ke?

  106. nurul hidayah noruddin says:

    abang aaron aziz memang kacak,hensen,cute,cool,berani,kenapa tak kawin dengan kak maya karim

  107. Amanda says:

    Hi Aaron aziz, you memang berbakat ….semoga berjaya ….

  108. waniey says:

    aaron aziz mmg trbaikkkkkkkkkkkkkkk./

  109. fateha bele says:

    abang aaron mmg terbaik ABANG AARON HANDSOME GILER I LOVE YOU AARON MUAAAAAAAH?

  110. amira says:

    aaron aziz nampak handsome sangat dan gagah dan berani?

  111. NUR FATIHA HUSNA says:

    wow,aaron sangat kacak ewh belakon ADAM @ HAWA…SO SWEET…

  112. Asu@ Asupathy says:

    hi Aaron,
    Thank you very much to make my 35th birthday yesterday to me the best day ever…..saya rasa bertuah kerana impiana saya tercapai semalam dengan mendapat sign dari my idola Aisyah sofea and Aaron……
    Thanks again and you are a COOL GUY!

  113. SitiSyazrah says:

    Abg Aaron mmg terbaiklah…dahlah hensem Badan perghhh Taf perghhhhh Cayalah hensem gilerrrrrrr…

  114. qismuna says:

    memg trbaik la abg aaron

  115. zulaiha jamal says:

    aku paling minat gilerr ngan Aaron Aziz,sebab muka dia macam anak buah aku jerr.aku minat gak ngan kak maya sebab die sweet…

  116. ellsia says:

    kenapa aaron aziz tidak khawin degan maya karin.kan bagus kalau aaron aziz berkhawin dengan maya karin.bekkkkkkkkkkkkk….

  117. Malek says:

    Abg Aaron aziz Lu Memng Feel Lha Bro . HAHA Bdan Taf .

  118. nurul nadhirah atasha says:

    kacak habis!!!!

  119. KITA says:

    handssome nye aaron aziz …..
    :)

  120. Nur Aina Huda says:

    hero pujaan hati ku
    :)

  121. peminat setia says:

    ABANG AARON BOLEH TAK NAK NOMBOR TELEFON ABANG

  122. NADEEM KHAN TANOLI says:

    I WILL COPY YOUR PERSONALITY MAN…
    FROM :N KHAN TANOLI. ISLAMABAD.

  123. NADEEM KHAN TANOLI says:

    I AM REALLY IMPRESSED TO YOU. AFTER LOOKING OMBAK RINDU.

  124. maslinda says:

    aaron aziz hensem dn sntiasa di hati perminat

  125. maslinda says:

    aaron dah terkenal pasti bnyk pminat kn

  126. theeba says:

    im big fan of aron aziz…i love u…

  127. Irsyad says:

    Aaron Aziz macam baru 20 lebih

  128. adilla says:

    aaron aziz hensem la

  129. Nuha says:

    i love aaron aziz

  130. Nuha says:

    Sy minat sgt ngan aaron bilelh pluang sye bertemu ngan aaron aziz ni ….awq sjelh idola sye …sy peminat setia awq ….jika ada pluang postlh apa-2 kt status sy add sye di facebook ok …nme die puteri nuha ….awq add sy eh i love you

    • Husna says:

      hi nuha jgn nk perasan awq dpt kawin ngan die sbb sye akan kawin ngan diea :P

      • Nuha says:

        hey,husna npe nk kecoh-2 hah ngan die ko nk kawin die dh kawin lh ngan diana istri die cantix tau aku ckp jeh yg ble aku nk jumpa aaron nih bkn aku nk kawin ngan die yg ko tetiba nk cari gadoh apahal >.< 3:)

        • Ayreen says:

          npe korang nk gadoh gadoh tak baik lah saye rasa lebih baik korang mintak maaf dan walaupun korang tak kenal korang mintak maaf tal salah kalau korang mintak maaf saya nak tanya sapa mula dulu ???
          kalau nuha mula dulu mintak maaf kat husna kalau husna mula dulu mintak maaf kat nuha ayreen kalau gadoh ayreen tak mulakan dulu mesti ayreen yang first mintak maaf so korang jangan gadoh ok
          jangan nk gadoh-gadoh dah

  131. Eyja says:

    Setelah mengetahui biodata Aaron Aziz x slh n silap baru2 ni sy buatkn cek utk Aaron Aziz.. Bangganya saya!

  132. yasmin says:

    Aaron aziz is the best artist in Malaysia…

  133. muiz abdul razak says:

    lu hensem lar bro….hehe

  134. shelley says:

    hai..best dpat jumpa dgan abg aaron tme di airport hari tu..tme tu abg aaron tngah shooting..kmrang group yang bgambar dgan abg yang dari sarawak tu..
    tak sangka pat jumpa dekat2..

  135. shirll says:

    sy suke sgt2 tngk awk berlakon dkt crite kl gangster…mcm bayangkan hero sye jer…….hihihi….muka ank awk cmuanya cute2 belaka….hihihi…istri pun cntk sgt2. ..

  136. vivi says:

    aaron hensem tak terkalahkan……smoga rumahtangga aman dan damai…time tngk pic awk dan istri awk so sweeeeeeeeeeeettttt sgt2……

  137. YusriBlade says:

    ?????????? ?????????? ?????????? ????? ?????????????
    Kita sama tua, aaron aziz biarlah apa orang nk cakap apu pun kat kita..asalkan kita buat. Kita buat ikut jalan ??????????????.
    ????????????? ?????????? ?????????? ????? ????????????

  138. NELSON GARRY says:

    saya mnt sngt kt aaron…novel ombk rndunya jga mnrk jln crtnya..smga aaron slalu cht..amen!

  139. lisa says:

    kwn sy minat sgt ngan aaron aziz… tp malangnya dia dh kawin.. semoga dia tetap success dlm carreer dia… gud luck hensem guyy. amen

  140. Eiyffa says:

    Oh…sy ingat dia nie org malaysia,.tak sangka betul lh !!

  141. dayang fuzna. says:

    lakonan Aaron aziz memang hebat dan mantap, lakonan cukup berkesan, dlm ombak rinduu, very good looking!terbaik…..

  142. nurul suzieyana says:

    sye memng mnat gler at aaron aziz.smue pic dy dlm paper or kt ner cy simpn.bnyak sngt.cy hrp sngt dpt jmpe dy sa2 ary nanti sbb cy da jmpe dy dlm mmpy.nk sngt jmpe dy…

  143. sheryl says:

    lakonan aaron aziz memang bezt .. saya paling suka tengok cerita kl gangster .. suka tengok aksi berlawan aaron .. hehex .. gud luck for aaron .. smoga terus berjaya .. amin ..

  144. niel_nie@yahoo.com says:

    good luck.bg aziz.keja sunguh2.

  145. nabilah says:

    Aaron Mustafa Aaziz ,mmg the best choice.
    saya minat dia. smart . and sweet sgt tgk dia dgn Family dia . =)

  146. nabilah says:

    tempat lahir aAron , di pasir ris kn ?
    blok mne yer ? hri tu ade pergi juga , mana tau ddk 1 blok ke. nenek dan saudara sume ddk singapore .

  147. ona says:

    uhuk….sy minat sngat dgn lakonan Aaron Aziz…dialh satu2nya actor yg plg meninggalkn kesan dgn sy mlalui stp watak yg di lakonkan…keep moving forward…

  148. yulis says:

    aaron bersabar ini mungkin dugaan allah kepada aaron.

  149. aizzah says:

    Aaron aziz..you so cute….pemenang artis paling popular…..

  150. fatihah says:

    assalamualaikum , comel lahh kalu aaron senyum , tergugat iman saye . nasib baik lahh aaron dah kahwin , kalu x rumah aaron mesti ramai yang datang meminang .

  151. sulhishida says:

    sy suka pwatakan aaron dan cra dia…truskn utk mncpai kjayaan yg bsr..jgn pdulikn kta2 org…xksh la org luar pon..aslkn kita suma minat dia blakon…cra pnyampaian thdp org rmai jelas..

  152. nur diyana bt mohd farid says:

    Tahniah buat a.aaron yg telah memenangi abppbh ,dan rasa bangga sgt sbb ada artis seperti beliau yg berbkat besar..dan ingin tahu bgaimana nk hantar hadiah kpada a.aaron.. kalau blh bgi la alamat ..apa2 pon saye tetap sokong beliau

  153. Aziera Rara says:

    Suka tengok Aaron . Handsome gila (Y)

  154. nurhanani says:

    hensam nya,,,,,abg aaron,,,kat dlm gambar,,,,

  155. nur anthasha says:

    erm..erm.. best jugak kan cerite ombak rindu muke abng aaron aziz dah lah hemsem menyedihkan pulak tu…bgus jugak crite tu sdih…klau air mati pasang cerite tu..ambil bisen…nyandar kan kpale and nangis…kan ade air…hahahah…:)

  156. juliyanaain bt afiq says:

    suke tengok mase belakon cite ombak rindu

  157. koqdri says:

    mmg mnt ark kt aaron aziz… tpi nk wat cam na. kita nie gelap cikit.. haha…. tpi anyway aaron azizi the best lar..

  158. Amir says:

    Masa kat Singapore belakon kelakar la..tapi bila kat Malaysia ada improved..so keep it up and work hard sbb pelakon Msia ramai yang lebih berbakat spt Remy Ishak Shahaizi sam dll..One things fans suke u bersih dari gossip.Bravo bro..

  159. Wahydah says:

    Saya suka sangat nan aaron aziz . handsome , tinggi , and dye ada ciri ciri lelaki yang saya suka lha . I LOVE YOU AARON AZIZ . SEMOGA RUMAH TANGGA AARON KEKAL SELAMA NYA AMINN :)

  160. zieda says:

    semoga terus berjaya .

  161. puteri izzah hanisah says:

    aWK sYg heNSem>>>><<<<<:)

  162. syarifah aida says:

    No Comment, i mmg minat giler kat dia

  163. dhiya says:

    tahniah kpada arron aziz.sy mmg minat giler pada lakonan nya,best citer ombak rindu.semoga terus berjaya dalam bidang seni.

  164. An Singapore says:

    Bro, even there are some people who seems doesn’t agree or having red eyes over your victories, that’s mean those uncivilized and unprofessional chap are jealous of you. No doubt they have talent too, but is is already proven your talent is much more greater than them and that is why u are holding the trophy now! Cheers Mate!

  165. adillah akira says:

    hai..congratz coz dpt jd bintang popular 2011…..semoga terus berjaya.

  166. zz says:

    Sukses buat aaron aziz…. tahniah atas kejayaan aaron sebagai pelakon filem terbaik dan artis popular 2011

  167. Haziem Kite Couple says:

    Congrats aaron!Ilove you!

  168. iLy says:

    thnia Aaron Aziz..bintang paling popular

  169. Bdx kak! kcau (ArTiSt) says:

    aaron aziz,…sy minat sngt
    (minat jew xlbih :)
    klu bole smue cite yg aaron blakon sy nk tegok…cite trbaru skng nie yg aaron blakon ap eh???
    PRMINTAAN : -G THU KLU AD-

  170. cik pot pet says:

    sye harap isteri pakai pakaian yg sopan..

  171. sedetik lebih says:

    mana lu punya pancung…saya suka bila abang Aaron bercakap macam tu dalam filem KL Gangster,memang padan sangat2 dan abang memang padan bila melakonkan watak Gangster tidak kira dimana-mana filem atau drama…saya harap saya akan dapat berjumpa dengan abang Aaron satu hari nanti,saya juga akan terus meminati dan terus mendoakan kejayaan abang Aaron Aziz….ok lah bye…..:)

  172. Ali says:

    Memang gangster. Jugak dulu dia ni hehe

  173. norazli says:

    saya minat sangat dgn aaron aziz ntah bila ada peluang jumpa dia……

  174. amirah sam says:

    Aaron memang bagus.Saya suka kalau awak berlakon.Saya minat sangat kat awak.Awak sajalah idola saya.Saya harap awak bersabarlah kerna ada individu sebagai pembantu awak.

  175. Esya Ayesha says:

    hye..abg aaron aziz
    sy mnt sgt kt abg aaron aziz..:D

  176. nurulaqilah@yahoo.com says:

    hai abang Aaron

  177. blescina jinis says:

    saya peminat setia awak..saya suka tgk anda berlakon dlm plbgi movie…kalau ada peluang saya ingin jumpa dengan anda heheheh….semua film yang anda lakon kan semua sya minat dan dah tgk semua tq….hehehe

  178. firzah@peah says:

    aaron aziz beat gilew…

  179. lisd says:

    aaron tu hot gile!!!!!!!!!!!

  180. shahiera94 says:

    wow….so handsome Aaron aziz….saya suka die sgat….mantaplah bile die berlkon cerita ombak rindu….

  181. irfan akbc says:

    i like aaron aziz

  182. Abe mie says:

    Ombak rindu, pndai encik aaron mwnjiwai watak aba harriz.. Wa salute u bro..

  183. nita-ita says:

    knapa smua orng mnat kat
    abng aaron kan adew lgi
    artis yg menuggu
    hahaha…PELIK TAPI BENAR!!
    jngn mrah haha..

  184. aisyah says:

    knapa smua orng mnat kat
    abng aaron kan adew lgi
    artis yg menuggu
    hahaha…PELIK TAPI BENAR!!
    jngn mrah haha..

  185. saya ingin menjadi palekun semasa kecil dan saudara saya bernama aliya pun ingin mendi pelakun semasa kecil.

  186. salina says:

    hye…i’m from singapore! i like your filem very much. especially kekasih awal dan akhir.

  187. Sha says:

    Saya suka pada awak, gaya & lakonan awak yg mantap, sikap awak yg ambil berat & prihatin thdap kluarga. Smoga bkekalan, bbahagia & sukses hendaknya. Amin.

  188. syidah says:

    abg aaron sye minat sgt tat abg aaron..
    n sume crite yg abg aaron blakon sye ske n terujer…
    sye dah jad pminatfanatik abg aaronnnnnnn!!!!!!

  189. Fazlina says:

    Abang Aaron klu nk jumpa boleh ,nk mintak no.fon,gam bar,n t.tang an.I LOVE U as a no.# 1 fans…”"l

  190. Nur fazlina ahmad says:

    Abang aaron aziz mmg hensem gilaaaaaa! Lah, i teringin nk jumpa dia Dan ambik t.tangan dia oh my gosh , dia Ada body ,I mcm obses Gila ,I tengok semua cerita n film yg dia berlakon especially “Nora Elena”. Aaaaaaaarrrrrrgggghhhh!

  191. nur fazlina ahmad says:

    abang aaron memang hensaaaaaaam gila,i nak t.tangan abang aaron boleh n no fon.

  192. bella s.gading says:

    assalamualaikum aba aron. bella suka sangat tengok abg aron blakon. nk thu sbab ap?? sbabnyee bella sukee lh. :) boleh kite jumpe? heheks. bella memag minat giler ar dgan abg aron ni,abg ni n………..sem sangat!!

  193. ruzaimi says:

    salam abg aaron,ramai orang cakap muka n cara sy mcm abg aaron,cume body kurang mantap mcm abg,tak pcaye jom jumpe,boleh?,

  194. izzati says:

    sy minat betul abg aaron berlakon,sbb abg aaron ni handsome gilerrrrr….bagus la filem ombak rindu….i like sangat…

  195. syidah says:

    sye minat glerrr nan aaron sbb sye rse aaron nih ensem glerh!!!

  196. anis says:

    emmm……..kwn sye mmg minat gilerrr dgn plakon aaron aziz… sampai2… dye suh sye carikan biodata aaron aziz… sye tk minat sngat.. tp, kwn sye mmg minat dgn aaron aziz…..

  197. Nasha Zafiena bt.Abd Aziz says:

    Saya memang minat betol ngan aaron aziz…saya jdi kn dye sebagai idola saya..biler lh agak nyew saya blh jumpe ngan aaron aziz…

    =Nama sya 2 x tipu aw…2 nme dlm IC=

  198. salina says:

    Saya minat giler dgn aaron aziz ni….x lame lagi, crita ombak rindu. x sabar nk tonton

  199. elisya says:

    saya suka bila arron aziz berlakon terutamanya dalam drama nora elina.saya rasa sangat aaron sangat sepadan berlakon dalam citer tu…

  200. elisya says:

    i like aaron aziz.i think dia memang terer berlakonkan………….

  201. SAFIKAH says:

    ASKOM SAYE SUKA GILA APEBILA Aaron belakon he..he..

  202. PUTERY@ AQEESHA MIEYRO says:

    BEST GILA.HE…..HE..

  203. SAHIRA@AURA says:

    SAYA SUKA AARAON AZIZ BERLAKON SEBAB DIA BELAKON BEST TAHU,RUGI KALAU ORANG KAT LUAR SANA TAK TENGOK LAKONAN DIA HE..HE..HE..K LAH BY….

  204. nor aizra says:

    zyra pminat aaron no 1 tau..at blik zyra byk zyra tmpl gmbr aaron…luv u mmuahhh so much..senang2 dtg larh jb au..muahh

  205. nor aizra says:

    wah tarikh beday sme larh abang aaron…macam adew jodoh jerk

  206. unknown says:

    awak pagi tadi i mimpi awak,yang i ingat i dengan u kat dalam hotel pastu i ngan u kak baju,pastu u trus cium i lama,pstu ubkak spenda u psatu i bukak spenda i pastu u pun masuk pastu i jerit ah ah ah ah ,i kata teruskan tiba i terbangun dari tidur i keluar darah haid pastu i ambik kayu i masuk kat dalam p.p.k i,tujelah yang i ingat oklah bye iluv u.

  207. syafiq says:

    hensem ar ko couple ngan i jom,u tough la ,nak pluk u bleh,kalo x leh kita gi pantai mandi sama-sama,bleh la ok jmpa kat sunway,anati kalo jumpa jgn bantai i macam kat dalam kl gangster tu,ok lah bye,iluv u muah,muah,muah,muah.

  208. 3L!SH4 @ ECA says:

    wowoo,,hero malaya!!badan mantap,,mcm slalu je g gim,,hhohoho,,xda goyang punya la.. tros kn prjuangan dlam industri

  209. nur aini adilah says:

    sy mule skekn aaron mse dye start blakon cter nora elena

  210. atira izam says:

    salam…sye delh pemint setia yg prtama
    kepade aaron aziz…

  211. ainanasha says:

    npe x tnjk tnggi n brt tkowt owg tau ke

  212. ainanasha says:

    ensem kowttttt.ank2 pown comel mcm mama n papa nyerrrrrrr gax

  213. aina nasha says:

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!awk blkon syok gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

  214. aina nasha says:

    i like u.you are my favourite actor.i want to be your daughter.your son n your daughter are very cute.i love u very much.muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.awk brlkon syok gilerrrrrrrrrrrrrrrrr.jgn x bce yerrrrrrrrrrrrr

  215. aina nasha says:

    i like u.you are my favourite want to be your daughter.your son n your daughter are very cute.i love u very much.muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.awk brlkon syok gilerrrrrrrrrrrrrrrrr.

  216. anis says:

    aaron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!u are my faviorite actor

  217. husna says:

    ilike you aaron aziz….i slalu brangan law dpat blakon dgn u…..mmng dri dulu minat u

  218. damia yasmeen says:

    knper aaron maco cngt,nk no f0n leh & tanda tngn please…

  219. NUR AIN says:

    tomel la gambar abang tu.

  220. faten cuberns says:

    aii..ensem la aaron ni..
    bkat pn ada..
    bgus2 trus kn..
    hehehe

  221. fifi says:

    alah comey giler….lakonan dia pon terbaik!feeling giler lau tgk….

  222. aqilgbc says:

    aaron adalah pelakon yg terbaik

  223. Aary says:

    saye peminat abg aaron,

  224. danialros says:

    abg aaron hensem

  225. adawiah says:

    aaron memang hensem……..xde org lain yg boleh menandingi kehensemannya…<3

  226. xxxxxx says:

    salam aaron…semalam ana terkejut lps terjge dri tdo….rpe2 nye ana bermimpi shj….ana mimpi yg ana jumpe u aaron mse tgh mandi kt kolam..pastu ana tarik lah u utk amek gmbr sme2,reaksi kmu xmau bergmbar dgn ana ,kmudian dgn sengaje ana rebah kt kmu aaron.then kmu sambut ana, tbe2 kmu berbisik sesuatu “lawanya dia ni” trus kmu mencium mulut saye…terjage trus saye dri tdo…..hahaha cm x caye…

  227. alex sandra says:

    ada kesempatan datang la ke sabah bang aaron

  228. alex sandra says:

    saya minat sangat aaron terus kn kerjaya moga succes selalu

  229. nazifatul says:

    kalau die berlakon memang best.labih-labih lagi bila pegang watak malek dlm cerita kl gangster. hansem pulok tuuu…

  230. najahul says:

    aaron kalau die berlakon memei best gilerrr.hansem pulak tuuu…

  231. poyo says:

    aik??apsal semua org muka same,mana satu laki,mana satu pompuan ni??

  232. poyo says:

    apa comment2,dah la ketinggian dengan berat aaron aziz takde,apekehal!!!

  233. Alya Liya says:

    Uncle aaron ni lelaki yang tegas….
    jangan marah kalau Liya panggil UNCLE.

  234. siti aisyah says:

    saye 1 fmily minat kat aron aziz…lagi2 mak saye…pendek kaye..iklan aron aziz pon die tunggu…nak kua uma pon tak jadi.GILA la…!!!

  235. honey says:

    Aaron pelakon berstyle,berjaya membawa
    watak romantik dlm Nora Elena dan penuh
    aski dlm KL Gangstar.cayalah Aaron..
    semoga dicalon sbg Pelokon Lelaki
    terbaik tahun ini.Aaron contoh perlakon
    terbaik wlp nama tgh meletup2 tapi x lupa anak isteri yg comel2.

  236. nizza,kuching says:

    suka tengok lakonan aaron sbg Seth dlm drama Nora Elena dan sbg Malek
    dlm KL Gangstar.2 watak yg berbeza
    membuktikan lakonan mantap aaron.sejak
    tengok kedua-duanya saya sentiasa mengikuti perkembangan aaron.sangat2
    admire kat watak seth Tan.

  237. anje says:

    dulu x berapa mgikuti drama yg dilakonkn oleh Aaron. But now, gila tgok smue lakonannye..x kiralh drama ke, filem..latest nora elena dn stanza cinta. dn paling x sbar nk tgk filem Ombak Rindu. Coz novel tu dh baca lbih dr 3x..

  238. shellphie says:

    nak tanya.. aaron ni bangsa apa? sebab ada org cakap dia campuran melayu jawa.. tp sy x rase tu betul.. so nak tau lah ni… tolg yeah ^^

  239. ~faar0n!sha~ says:

    aaron memang hensem gler………
    i ska u blakon…
    love u….
    mahalna mahal kita…..

  240. imannad says:

    hye…nk no.phone leyh???????????

  241. imannad says:

    hish..kalu dah msuk website ni,takleh nk kuar plak…sye ni fan aaron #1 punyaaa….hahahaha..utk abg aaron,gud luck in ur karier!!!!!!!

  242. wanasyazwana says:

    napa aaron ensem snag huh time brlkon ngan siti saleha….perfect giler………

  243. imannad says:

    napelarh aaron ni ensem sgt….dahla ensem,popular lak tu…..minat gler larh ngan aaron ni…

    • honey says:

      Bukan saje handsome tapi yg lebih penting berbakat besar.kenape eh sapa2
      je suka tengok aaron berlaon.

  244. Anis Bieber says:

    bang aaron ney orangnya sangat kacak ~! semua wanita gilakan abang , tapi sayang sudah yang berpunya .. hhhe , saya doakan abang bahagia selalu dengan keluarga yang tersayang .. take care , bang aaron ! god bless .. :)

  245. Juliana says:

    After watching the drama ‘Nora Elena’ , my mindset towards aaron has change , and recently after watching ‘KL Gangster’ my mindset towards malay movies has change too . Anyways , congrats for both the drama and movie . Hope to watch more better movie . Come back to Singapore once in a while to attend shows . Confirm laku Bro! :)

  246. anis schamen says:

    cye mnt sgt kt aaron ni…aaron handsome n cool!!!!!best lah citer nora elena….romantik giler citer tu…klu boleh buatlah citer nora elena 2…mesti best kan…cye ske lakonn aaron citer kl gangster….

  247. azira says:

    sy sk aaron belakon cerita nora elena episod akhir…

  248. azie says:

    knape abng ni handsome sgt. . .sye ske tngok abg blakon crita nora elena. . .i love u. . sbgai pminat abg je. . .abg xkesah ka. . .

  249. earin hazrin says:

    abg aaron hensem la…..

  250. earin hazrin says:

    best la cerita nora elena…..
    mlm tadi last…
    nnti xleh tengok lagi….
    huhuhu…

  251. aida says:

    aaron belakon best..lg2 dlm kl gangster.. sgt2 real.. suke jge tgk watak aaron yg romantik dlm nora elena..rase mcm nk kawen ngn laki mcm seth..haha.. all da best aaron !!

  252. sharil. says:

    handsome……….

  253. sharil. says:

    huhuhu…..best la ……(nora elena)……..hihihihi

  254. Cik ikin says:

    betol 2 abg aaron aziz ni memg terbaik
    ar…semua yang dia berlakon 2 memg bez giler ar

  255. rehana says:

    the best actor in malaysia. memang hensem.hopefully aaron boleh menang award untuk pelakun lelaki terbaik.sayang aaron

  256. lovely wong says:

    kalau Aaron yg berlakon memang hebat…I admire u so much….Keep it up ya…:)

  257. jelita says:

    Saya suka sangat lakonan aaron yang sangat best dan cute,yang penting saya tak suka lakonan aaron watak jahat

  258. liza says:

    I suka & minat gila dengan lakonan serta ketampanan Aaron Aziz.

  259. rokyn says:

    gua caya sama lu bai………
    hehehe

  260. ezzati ramali says:

    hensem…

  261. bum_cj7 says:

    i ADOREEEEEEE you ! you are so great . keep it up bro !

  262. azlina says:

    Aaron Aziz seorang lelaki yang sempurna.memiliki pakej yang lengkap sebagai seorang pelakon dan model.Lakonannya sungguh mantap.Aaron Aziz adalah pelakon yang paling saya minati.

  263. muhaini says:

    ensem ar,,,huhuhu

  264. mimie says:

    u r the handsome n cute boy..hope success in u job..

  265. Alberkhi Delano Zulfan says:

    Dia b’lakon mmg best giler time die b’lakon gangster gye tu …..

  266. Salam Hormat, Saya nak bagi Ruang dan Peluang pada semua pendengar RWS RADIO WEB SELANGOR di http://www.tvselangor.com
    Sila call DjMansor 019-6622585 jam 7am – 9am dan Jam 4pm hingga 6pm (Tiap hari)
    Mungkin juga kita boleh kongsi ilmu, pengalaman, Aktiviti dan PROMOSI. Silakan…

    Terima kasih,

    djmansor
    RWS.. memang lain!

  267. nik amir says:

    saya memang minat giler tengok abg aaron berlakon..i like ..

  268. lolipop says:

    owh……….. bru sy tau abg nie org Singapura rupernyer……. smoga berjaya dDunia n diAkhirat………. smoga berjaya dlm bidang yg diceburi…. Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn……..InsyaAllah sy akn doakn yg terbaek utk abg………

  269. Aniscute says:

    Hai aaron saya dengar awak ada berlakon cte akinabalu ye


    Sent on a phone using T9space.com

  270. norainamera says:

    AaRON B’LAKON MMG BEST,,GANS GLER…HAHAHA

    • NuR FaTHIhAh MoHd. SuHaImI says:

      Syw ske cnget2 at Aaron Aziz sbab dyw pandai b’lakon….. :)
      agy2 dyw jdk heroin mmng mntap ah…..(terbaik!!!)>_<
      syw dah x sbr nx tnggw ctw ombak rindu dtyngg'an….

      Good Luck 2 U,Aaron Aziz…. ^_^

      • WANMUHDFADZILBINWANAZEMI says:

        askm abg aaron blh x kita jumpa dng abg aaron abg aaron hensem sngt cute lah muah…………………askm

        • WANMUHDFADZILBINWANAZEMI says:

          <3

          • lieyaa says:

            sye ske sesangat at aaron aziz.. sampai suara abang aaron pon dapat sye cam walaupon perlahan…(dalam TV)
            like like like… sye xsabar nak tengok ombak rindu..huhuuuhuhuhu.. :)

          • wan muhammad fadzil says:

            sy pun nk tngok ombak rindu abg aaron